viernes, 8 de mayo de 2009

LA MIA VESPA


Per fiiiiiiiiii!! Últim dia de dentista!!!!!!!!
Avui, després de 3 horetes m’han fet la reconstrucció del queixal i se suposa que no hi hauré d’anar més! Excepte per anar a fer una neteja dental, que invita Andrea! Mi dentista preferido! Jajajajaja!!!!!
Sabeu? Resulta que al juliol va a Barcelona a fer una tesina i m’ha demanat el número del mbl espanyol! Jajajajaja Lo tengo en el bote! ;)
I després, tarda d’estudi a la biblioteca! Flipeu, que aquesta biblioteca està tan sol·licitada que necessites deixar el teu carnet perquè et donin un lloc per estudiar (súper equipat, amb un ordinador i un tros de taula per tu solet! I amb internet! A veure si aprenen aquests de Sabadell i de l‘Autònoma…). I de vegades ha d’esperar perquè està plena i fins que no surti algú no pots entrar! Hi ha més de 300 cadires!!!!!!!! Aix… després diuen que els Erasmus no estudiem... :(
A les 20.00h, l’Ana i jo hem quedat amb la Roser, la Paloma i la Laura per anar a fer l’aperitiu a un parc a prop del carrer Nazario Sauro. Cada setmana la festa tracta d’un tema i avui era “La mia vespa” i el parc, ben petito que és, estava tot ple de vespes de tots colors! I nosaltres sense càmera de fotos! Que rabiaaaaaaa!!! Després ha vingut la Lara i hem anat tots a sopar un piadina al carrer del Pratelo i a la Piazza San Francesco, que està al costat. Ohhh! Quin ambient tan tranquil! Gent amb guitarres, altres amb intruments i cantant tarantes (balls i cançons tipiques del sud!!) i res, a la 1 ja hem decidit plegar veles i tornar al llitet!

1 comentario: