viernes, 1 de mayo de 2009

1 de MAIG, DIA DEL TREBALLADOR!


DIA DEL TREBALLADOR!!!!

Aquest matí, bé, migdia, quan ens hem llevat, ha vingut en Jorge a dinar a casa de l’Ana. Després hem anat a fer un volt per Bologna, també amb el Luís!! ( que feia mil anys que no veia!, el novio de la Núria, de Granada)perquè feia molt bon temps i perquè l’1 de maig no et pots quedar a casa!!!! I hem trobat a la Piazza Maggiore un grup de música-teatre que parlaven de la complexitat de les lleis i de la constitució.
Després hem anat als Giardini “Azzini?” on tocaven uns quants grupets. Unes eren les “Tetes Biscottes”, uns altres els “No Money Blues Band” Increíbles!!!!! Rock&roll puro y duro i el cantant, un rastes amb traje i chaqueta! Jajajaja guapíssims! I també han ballat unes noies la taranta.

Quan ha acabat hem anat a sopar al Pizza Casa i ens hem trobat al Neptú amb la Lara, el Nicola i els seus amics i el Miguel de València per veure el concert que feien els Bandabardó, un grup molt conegut a Itàlia. No hem vist gaire pequè hem arribat que ja acabava…

I després m’ha aparegut un problema! Resulta que havia quedat amb tanta gent que no sabia amb qui anar! I l’Ana ha decidit anar a dormir, la Lara estava cansada així que també ha marxat, el Nicola i els seus amics volien anar a emborratxar-se, el Jorge i el Luís anaven a Santo Stefano i jo he decidit quedar-me amb els de Velència! Quina bona elecció!!!! Tenia ganes de trobar gent com aquesta! I res, doncs he conegut al Juanjo i altra gent de València i també hi havien la Roser, el Miguel i la Paloma, que ja els coneixia.
I quan ja deien d’anar a dormir han passat per davant el Jean Piero i l’Alessandro, els amics de l’Enrico, i m’han dit si volia anar amb ells a Santo Stefano. I evidentment, he acceptat la oferta!
Hi havia força gent asseguda pel terra, tocant la guitarreta, molt guai! I hem estat xerrant una estoneta, també hi havia la Giulia, que per cert, s’assembla molt a la meva cosina Olivia!
I res, doncs ja m’he acomiadat i he marxat a casa a dormir!

1 comentario:

  1. jajajajaja he acceptat la proposta diu...te ha caido del cielo xata!! xD!!!

    Aix...esos italianos q yo me se....xD!

    ResponderEliminar