domingo, 5 de abril de 2009

Festa di Primavera al Vag61


Avui hem planejat dia d’assaig del mini espectacle de claqué que farem aquesta tarda al Vag. Així que la Lara ha vingut a dinar a casa, hem fet un couscous i hem assajat una mica el Shim Sham i una mica de Bdy percussion.
A les 17h hem anat cap al Vag i hem fet una mica d’espectaculillo pels nens que hi havia per allà. La Lara també ha fet algún ball que ella coneix i després hem fet un taller de body percussion. S’hi han apuntat xics i grans! Però quina coordinació la dels grans! Mare meva! Deixe-m’ho estar! Jajajaja!
També ha vingut la Fernanda (la noia que vam conèixer als Giardini Margherita que es volia apuntar a claqué però per qëstió d’horaris no pot) a veure’ns! I a passar la serata amb nosaltres!
Després de sopar allà mateix han fet el passe de la pel·lícula “Racconti da Stocolma”. Us la recomano! Tracta el tema del maltractament a la dona i la violència. Però és molt heavy, eh?
Quan ha acabat la peli, en Carlo ha vingut a buscar la Lara, en Lorry a la Fernanda i hem estat xerrant una estoneta!! També he conegut l’Andrea, un amic de la Fernanda que està molt ficat en els moviments socials de Bologna, i ens ha proposat de crear un espectacle pel dia 9 de maig, les 3, per a una festa que fan en un centre social. Però al final no ho podem fer perquè la Lara té un curs aquell dia… Jo que ja havia imaginat un espectacle amb contenidors d’escombraries, ple de ritme i percussió! Qué lástima!
Doncs res… som-hi a dormir!

No hay comentarios:

Publicar un comentario