viernes, 24 de abril de 2009

TORINO i el musical NOTREDAME DE PARIS















Viatge a Torino amb l’Ana!!!
Després de 4 hores de viatge amb tren arribem a la ciutat… I a buscar el Palolímpic Isozaki per saber on hem d’anar a veure el musical Notredame de París aquesta nit!
Després passegem pel centre de la ciutat, el museu egipci, una exposició sobre la democràcia que hi ha davant la biblioteca… són les 20.00h!! Som-hi cap al musical! Sopem i entrem al Palau Olímpic on es van celebrar les Olimpíades d’hivern de 2006! És rotllo el Palau Sant Jordi, molt gran, envoltat de grades, amb cadires molt incòmodes… Però quin peazo de musical!!!! Caram! Sé d’uns quants que haguessiu gaudit molt de l’espectacle! Grans acrobàcies, material reciclat (balles, bidons…), un gran ballet i unes estupendes coreografies!!!!! Vam gravar vídeos! L’única cosa que no m’ha agradat gaire és que es diferencien massa els cantants dels ballarins… i ja sabem que cadascé està especialitzat en una cosa, però no m’agrada que es vegi tant la diferència… m’agrada més orgànic…
I després del musical… rebentades… agafem un taxi que ens porta a l’alberg! Oh! Quin goig d’alberg! Si un dia aneu a Torino, pregunteu-me per l’alberg!


















No hay comentarios:

Publicar un comentario