lunes, 9 de marzo de 2009

Mal de pipa... (com diuen en italia...)


Grrrrrrrrrr!!!!!!!! Estic molt enfadadaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Tot un mes de lloguer gastat en un puto queixal! Visca les caries! Ufffff…! I sort que m’ho estan fent els estudiants d’ultim curs d’odonotologia de la universitat de Bologna, que sino les tengo que dar el unico rinyon que me queda… MECATXIS!!!!!

3 comentarios:

  1. ooooH! jo vull anar a aqest Parc q dius!! q m'hi duras???

    anims am el qeixal! esperem q et curis bn aviat, i sino mria el q et canto: curat malet curat, curat curat b, si et cures bn depressa jo t'ho agraire! xD ;P

    volem + fotoooooooos!

    Petonets bonicaaa!

    fins aviaaaaaaaaaat!

    ResponderEliminar
  2. Y donde has gastado el otro riñón?? Mi dentista tiene los 2 mios, mas el ojo derecha y encima le pagué la hipoteca y los estudios del hijo mayor y tiene la poca verguenza de no saludarme si m ve por la calle, sera posible!!!

    ResponderEliminar
  3. Dios!! Vols fer el refotut favor d'actualitzar més sovint i constantment i així no actualitzar de tan en tan amb tropecientas actualitzacions hiper-mega llargues?!?!?! Tiaaaaa, però de què vas?!?!? Et penses que només tenim temps per tu o què?!?! Hhahahah ;)

    En fi, que m'alegro molt de veure com tot avança la mar de bé! Per aquí tot anar fent... tinc novetats (ja et faré un mail pròximament).

    Se t'enyora nana, però shhhhttt, això ho dic ben fluixet perquè al cap i a la fi prefereixo que estiguis allà que aquí!! ;)


    Un petonàs ben gros i cuida't el queixal paiaca!


    [ tema pasta... planteja't buscar una feineta de cangur! O classes d'espanyol i tot!! No sé... aviam com avança! ]

    ResponderEliminar