sábado, 14 de marzo de 2009

Visita al dentista i Festa Irlandesa


I avui… m’he posat l’alarma a les 9.30, quan tenia dentista a les 9, aixi que he arribat una hora tard… pero no passa res perque el meu dentista es un tros de pa (nomes faltaria, con la pasta que voy a soltar…), perque es un estudiant d’ultim curs i a ell l’interessa practicar. Aixi que l’Andrea, que aixi es diu l’afortunat dentista que te el plaer de coneixer la meva caries, i un altre noi que no recordo ni si em va dir el seu nom, em van fer omplir una pila de paperots abans d’iniciar la operacio… i amb la son que tenia jo, l’Andrea no parava de fer-me preguntes sobre la meva vida d’estudiant erasmus, la vida a Barcelona, etc. I jo amb la boca oberta anar fent que si o que no amb el cap…XD una situacio molt curiosa… doncs ha estat una hora posant-me anestesia, no perque sigui un estudiant pringat que no sap on posa l’anestesia… (jajaja no,no, podria passar pero no es el cas) sino perque la caries s’ha estes per tot el nervi i cada cop que em tocava una part em feia mal, aixi que ha preferit estar punxant i que se m’adormis tot. Despres han fet la operacio que havien de fer i se acabo el sufrimiento. Pero no!!! No se acabo el sufrimiento! Com que he sortit d’hora he anat a comprar pa amb la boca feta aigua de pensar que em faria uns ous fregits amb patates quan em passes el mal de queixal i se’m despertes tot. I resulta que he tingut mal tooooota la tarda, tota la nit i part del dia seguent… dios!!! Quin mal! Crec que el mal de queixal es el pitjor mal que es pot tenir. I encima muerta de hambre i sense poder menjar res… Que mal!!!
Bo, malgrat el mal, el meu cos encara tenia ganes de festa, aixi que he trucat la Sandra per convidar-la a la Fira Irlandesa que fan a Bologna aquests dies. I hi hem anat amb ella i el Marc. Pero resulta que la maldita fiesta esta situada en un parc a 40 minuts del centre caminant. Jo pensava que era a prop pel que havia vist en el cartell, i la penya anava en cotxe, i nosaltres caminant per sota d’una autopista, en un lloc rollo poligon industrial… jajaja que cachondeo! Llavors vam arribar i havien muntat una carpa on s’hi allotja la Festa Irlandesa amb bars per veure cervesa i menjar plats tipics del pais, on feien balls tradicionals i tocaven grups folk. I davant d’aquesta carpa hi ha el centre social Estragon on fan concerts de grups famosillos italians que valien 10 euros. Asi que tuvimos que abstenernos de estos conciertillos i vam estar escoltant musiqueta folk. A la Sandra encara li agradava pero el Marc estava bastant rallat i cansat… aixi que li vaig dir si volia marxar a casa i evidentment va acceptar la oferta. Una llastima perque se que amb les meves nenes hagues estat brutal la festaaaaaaaa!!!!
Ah! I tambe hi ha paradetes de coses artesanes i vaig coneixer la noia de la parada de coses fetes amb feltre, pero el feltre que es fa a ma (amb sabo i tal, com diu en el meu llibre que vaig comprar). I parlant parlant veig que es d’un poble autogestionat! Toma ia! Ajajjaja I li vaig preguntar on era, em va donar una targeta i em va dir que faria un curs a l’estiu per aprendre a treballar aquest feltre. Asi que creo que alla iremos! Algu s’hi apunta? ;)

1 comentario: